Termeni și condiții

Site-ul www.Roua-Garden.ro, numit in continuare www.Roua-Garden.ro, este proprietatea ROUA GARDEN, cu adresa în Str. Părului, 14 D Buftea, Cod Poștal 070000.

Serviciile comercializate pe acest site nu sunt destinate revânzarii.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si condițiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atenție a acestora. ROUA GARDEN își asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fară o altă notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata în aceasta pagina.

ROUA GARDEN garantează utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul Gradinacusalcii.ro si nu ii conferă dreptul de a descarcă sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor ROUA GARDEN fără acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legătura web – link – către www.Roua-Garden.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru ROUA GARDEN sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin e-mail a acordului nostru.

Dreptul de autor al ROUA GARDEN asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului www.Roua-Garden.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, e-mailuri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea ROUA GARDEN si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul ROUA GARDEN a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.Roua-Garden.ro numai in limitele metionate in prezentul document. Pentru raportarea incalcarii legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pe e-mail contact@roua-garden.ro sau sa sunati la numarul de telefon +40 731 134 264.

2. Produsele si serviciile oferite pe site-ul www.Roua-Garden.ro. Politica de preturi

ROUA GARDEN isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.Roua-Garden.ro sunt insotite de bon fiscal, conform legislatiei in vigoare.

ROUA GARDEN nu ofera nicio garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, aspect etc.).

3. Politica de retur și garanție

Compania noastra nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul online. Imaginile prezentate pe site pot fi diferite de produsele fizice (culoare, aspect etc.). ROUA GARDEN isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi in cazul in care respectivele produse nu mai fac parte din oferta curenta. In cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Reclamatiile privind starea produselor trebuie comunicate in decurs de maxim 2 ore de la intrarea in posesie a acestora, telefonic sau prin e-mail la contact@roua-garden.ro, urmand a fi solutionata dupa ce se verifica starea acestora. Returnarea respectivelor produse se va face in maxim 4 ore prin ridicarea de catre agentul ROUA GARDEN de la locatia clientului. In cazul in care in urma verificarii se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre client in formularul de comanda, produsele se inlocuiesc. In cazul returului, ROUA GARDEN se angajeaza sa restituie intreaga suma si sa nu le revanda catre alt client.

4. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

ROUA GARDEN nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. ROUA GARDEN nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.Roua-Garden.ro. Pentru zite-uri partenere, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

5. Cookie-uri și alte tehnologii

De asemenea, putem colecta date personale prin utilizarea cookie-urilor și a altor tehnologii. Acest lucru poate apărea atunci când vizitezi site-urile noastre sau site-uri terțe, vizualizezi promoțiile noastre online sau utilizezi aplicațiile noastre mobile / terțe și pot include următoarele informații:

a) Informații despre browserul dispozitivului și sistemul de operare;
b) adresa IP a dispozitivului pe care îl utilizezi;
c) paginile noastre web pe care le vizualizezi;
d) Link-uri pe care faci clic pe când interacționați cu serviciile noastre.

6. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Gradinacusalcii.ro si care nu este deja tratata de niciun articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.Roua-Garden.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

8. Date de contact

ROUA GARDEN

Email: contact@roua-garden.ro

Telefoane: +40 728 075 407 | +40 728 075 407

Adresă: Str. Părului, 14 D Buftea, Cod Poștal 070000

Roua garden